Symposium programma

Het symposium bestaat uit drie eigenzinnige programma lijnen. In de EDUzaal is ruimte voor leertheoretische diepgang in relatie tot muzikaal-motorische vraagstukken. De koppeling tussen een ergotherapeutische blik op het leren, en bewegen bij muziekstudie staan centraal middels twee lezingen en een casusbespreking van twee uren.

In de Boerderijzaal staat muzikale creativiteit en ontwikkeling centraal in de breedste zin van het woord. Deze lessen zijn vrijwel allemaal zowel fysiek als online te volgen. De muzikale workshop van 14.45uur is lastig online aan te bieden. Hierbij is dan ook een alternatief gezocht, en wordt een workshop aangeboden waarbij aandacht is voor een actieve houding bij muzikanten.

De DoeTent is de energizer van de dag. Korte praktische, muzikaal georienteerde activiteiten, ook [juist] voor niet-muzikanten. De DoeTent is niet alleen de energizer op de dag om tussen de intensieve onderdelen in te plannen, maar levert vooral ook een waardevolle leerervaring op.

Al met al een gevulde dag voor leergierige muzikanten en paramedici die zich willen verdiepen in vraagstukken bij musici.

Let op! De inschrijving voor muziekcasuïstiek met behandelperspectieven is gesloten.

Kosten

Overzicht